FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share
 

 Koleksi Barang Sniper_Gunung

Go down 
AuthorMessage
Sniper_Gunung
Civilian
Civilian
Sniper_Gunung

Posts : 32
Join date : 26/12/2009
Age : 53
Location : Sniper Hide

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Jan 11, 2010 5:10 am

Ini saya punya koleksi antik punya. Hehe!

Koleksi Barang Sniper_Gunung Dsc00163v

Saya ada banyak koleksi ketenteraan nantilah di masa akan datang saya cuba pamerkan.
Back to top Go down
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
Akmal3110

Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 29
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Jan 11, 2010 6:42 am

Nice one, bro. Keep it coming.
Back to top Go down
Sniper_Gunung
Civilian
Civilian
Sniper_Gunung

Posts : 32
Join date : 26/12/2009
Age : 53
Location : Sniper Hide

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Lagi item saya   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Jan 11, 2010 7:15 am

Ini adalah buku Penugasan dan latihan Sniper yang mana saya dapat semasa berkursus dengan tentera US dari 2nd Battalion 5th Special Forces Group.

Koleksi Barang Sniper_Gunung Bukulat
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer
mr. kurien

Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 39
Location : in an office under the basement

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Jan 11, 2010 9:01 am

@Sniper_Gunung wrote:
Ini adalah buku Penugasan dan latihan Sniper yang mana saya dapat semasa berkursus dengan tentera US dari 2nd Battalion 5th Special Forces Group.

Koleksi Barang Sniper_Gunung Bukulat

buku ni ada tak jual kat mana-mana book store?

_________________
Koleksi Barang Sniper_Gunung M4risfamilys
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
Sniper_Gunung
Civilian
Civilian
Sniper_Gunung

Posts : 32
Join date : 26/12/2009
Age : 53
Location : Sniper Hide

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Jan 11, 2010 9:23 am

buku ni ada tak jual kat mana-mana book store?[/quote]

Nadai, tiada bawa balik direct dari US.
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
totttis

Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 45
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Jan 11, 2010 11:26 am

buku tu bleh dipinjam untuk photostate tak?

huhuhuhuhuh Evil or Very Mad
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer
mr. kurien

Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 39
Location : in an office under the basement

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Jan 11, 2010 11:51 am

aduiii... kalau ada bleh la aku belajar cara-cara bagaimana nak jadi sniper.

_________________
Koleksi Barang Sniper_Gunung M4risfamilys
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
paskau_x

Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 43
Location : Kuala Lumpur

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyThu Jan 28, 2010 9:34 pm

apa bikin la mau jadi sniper?ahahaa..
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
afiq flanker

Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 30
Location : atas udara

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyThu Jan 28, 2010 10:09 pm

@Sniper_Gunung wrote:
Ini adalah buku Penugasan dan latihan Sniper yang mana saya dapat semasa berkursus dengan tentera US dari 2nd Battalion 5th Special Forces Group.

Koleksi Barang Sniper_Gunung Bukulat

fuh.....terbaik nie....
Back to top Go down
Anakpencen
Staff Sergeant
Staff Sergeant
Anakpencen

Posts : 411
Join date : 31/12/2009
Age : 39

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyFri Jan 29, 2010 2:35 am

alien manual kat atas tu kena simpan kalau terdesak boleh photostate masa darurat.

Tapi Abang Snipergunung saya nak tanya lah kenapa Persatuan2 Menembak kat Negara ni tidak menggunakan kemahiran orang macam Abang Snipergunung untuk bertanding kat Sukan Olimpik.. yang saya faham kebanyakkan ahli2 sukan menembak Negara2 Blok Timur dulu merupakan anggota Sniper Spetznaz dan lain2 bounce
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
totttis

Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 45
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyWed Feb 03, 2010 11:45 am

mana bro Sniper Gunung ni, post la lagi koleksi bro...kami nak nengok...
Back to top Go down
khairil
Civilian
Civilian


Posts : 9
Join date : 29/03/2010
Age : 42

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Mar 29, 2010 10:20 pm

Nak tanya brader sniper..saya minat gak dengan sniper2 ni..hi hi tapi main guna marker peluru cat je la..kami selalu main dalam hutan..boleh ker... brader fotostat buku tu..leh la saya buat koleksi peribadi..dah lama saya cari benda ni..fotostat pun takpe...senang2 layarilah blog saya...brader tolong komen baju sniper saya ni boleh..saya buat sendiri tu..saya tukang jahit...baru belajar buat baju ni untuk player painballers..Koleksi Barang Sniper_Gunung A>
http://jeansrecycle.blogspot.com/
Back to top Go down
wufi
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major
wufi

Posts : 1123
Join date : 11/03/2010
Age : 38

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyWed May 19, 2010 7:58 pm

bz tu, aku pon mau ngk dan dgr gak koleksi kesayangan snniper gunung nih...
Back to top Go down
http://majapatih.blogspot.com/
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer
mr. kurien

Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 39
Location : in an office under the basement

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyThu May 20, 2010 12:31 am

@paskau_x wrote:
apa bikin la mau jadi sniper?ahahaa..

sniping rusa atau kijang. hehehehehehe

_________________
Koleksi Barang Sniper_Gunung M4risfamilys
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
asidburn
Private
Private
asidburn

Posts : 73
Join date : 19/11/2010
Age : 37

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Dec 06, 2010 6:05 pm

@afiq flanker wrote:
@Sniper_Gunung wrote:
Ini adalah buku Penugasan dan latihan Sniper yang mana saya dapat semasa berkursus dengan tentera US dari 2nd Battalion 5th Special Forces Group.

Koleksi Barang Sniper_Gunung Bukulat

fuh.....terbaik nie....

scan page by page dan kongsi bro~~
Back to top Go down
Sponsored content




Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty

Back to top Go down
 
Koleksi Barang Sniper_Gunung
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: COLLECTOR'S ITEM-
Jump to: