FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share
 

 aku suka half-life

Go down 
AuthorMessage
manflanker
Civilian
Civilian
manflanker

Posts : 16
Join date : 04/02/2010
Age : 42

aku suka half-life Empty
PostSubject: aku suka half-life   aku suka half-life EmptyThu Feb 04, 2010 5:55 pm

game menembak yg ni plg aku suka. walaupun bukan sepenuhnya ketenteraan(lebih nak selamatkan diri jer citer dia) tp tetap ada part2 berperang ngan askar jahat. half-life, half-life2 dan half-life2 episode 2 aku dah main. skang ni duk main balik half-life yg lame tu. suspen beb.
Back to top Go down
leyha
Master Sergeant
Master Sergeant
leyha

Posts : 603
Join date : 20/01/2010
Age : 29
Location : cheras, KL

aku suka half-life Empty
PostSubject: Re: aku suka half-life   aku suka half-life EmptyThu Feb 04, 2010 6:03 pm

aku slalu main bende alah ni time bosan2..
time x bosan pon main gak. hahaa
Back to top Go down
nasiru
Master Sergeant
Master Sergeant
nasiru

Posts : 690
Join date : 11/01/2010
Age : 33

aku suka half-life Empty
PostSubject: Re: aku suka half-life   aku suka half-life EmptyThu Feb 04, 2010 6:17 pm

aku kuat main cheat masa main game ni saja suka2 hehe
Back to top Go down
MR. STARK
Forum Administrator
MR. STARK

Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

aku suka half-life Empty
PostSubject: Re: aku suka half-life   aku suka half-life EmptyThu Feb 04, 2010 6:50 pm

aku suka half-life Half-Life_Opposing_Force_box

siri kegemaran aku. OPPOSING FORCE.

_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
Sponsored content




aku suka half-life Empty
PostSubject: Re: aku suka half-life   aku suka half-life Empty

Back to top Go down
 
aku suka half-life
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: ULASAN PERMAINAN VIDEO MILITARI-
Jump to: