FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

Share
 

 Laporan Khas MISI MERENTAS WAKTU 1

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
Laksamana Sunan
General
General
Laksamana Sunan

Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 45
Location : Ipoh, Perak.

Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Laporan Khas MISI MERENTAS WAKTU 1   Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 EmptyMon Apr 12, 2010 7:55 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
Tahniah, bagus sangat buat program2 sebegini...ia ada peranan tersendiri sebenarnya. Welldone teruskan lagi mana tau saya boleh join sama nanti...kalau diizinkan le he he

orang kuat nogori ke warga2 lain ke, tak perlu mintak2 izin utk sertai apa2 misi yg akan dilaksanakan oleh forum ini. terbuka kepada semua. cuma, maybe ada date line utk pengesahan utk menyertai misi yg akan datang agar memudahkan pihak yg menganjur membuat arrangement.

p/s... orang nogori kono join nanti, okeh.

_________________
Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 Flag1

"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
jimio

Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 48
Location : Talipendek

Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Laporan Khas MISI MERENTAS WAKTU 1   Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 EmptyTue Apr 13, 2010 12:31 am

ahaa next time kalau geng panggilan pertiwi nak pi Muzium Tentera Darat maklum kat den, walau pon den dah kuar tapi den leh maklum rakan2 kat sana, bole berforum kat sana juge kalau nak...(tahap muzium kat Malaysia ni masih kelas tiga lagi sebenarnya dari segi mentaliti)

Salam
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
Akmal3110

Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 29
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Laporan Khas MISI MERENTAS WAKTU 1   Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 EmptyTue Apr 13, 2010 12:42 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
ahaa next time kalau geng panggilan pertiwi nak pi Muzium Tentera Darat maklum kat den, walau pon den dah kuar tapi den leh maklum rakan2 kat sana, bole berforum kat sana juge kalau nak...(tahap muzium kat Malaysia ni masih kelas tiga lagi sebenarnya dari segi mentaliti)

Salam

Bukan muzium je bro tapi mana-mana pon hampir sama je mentaliti kelas ketiga ni. Sori OT.
Back to top Go down
jebat2000
Specialist
Specialist
jebat2000

Posts : 190
Join date : 03/01/2010
Age : 57
Location : Jitra Kedah

Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Laporan Khas MISI MERENTAS WAKTU 1   Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 EmptySun Jul 18, 2010 8:52 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
Tahniah atas kejayaan misi, sekadar cadangan, apa kata salah seorang daripada yang pergi ut, cuba kumpulkan maklumat yang penting kemudian karangkan satu artikel dan hantarkan kepada majalah perajurit (sebagai contoh). pertama dari segi impaknya adalah dapat memperkenalkan forum ini dan yang kedua sebagai satu catatan yang dapat dikongsi bersama pembaca lain yang berada di luar forum. pada pandangan saya, Majalah Perajurit tiada masalah untuk siarkannya. atau jika ada contact dengan mana-mana surat khabar (saya dulu suka guna Sinar Harian sebagai platform utk tulis berita, tapi nama saya tak boleh keluar sebab polisi Sinar tidak mengambil stringer) macam metro ka, cuba tanya kalau ada ruangan utk siarkan artikel yang berkaitan dan kalau tak salah saya, Mingguan wanita (jangan sangka mingguan wanita ni utk wanita je...tapi kalau dapat babitkan wanita contoh si Leyha tu ka masa aktiviti memang elok sangat) pun ada ruangan yang sesuai..kalau tak salah tajuknya mengenai kehidupan..tak salah kalau nak cuba utk menyiarkan aktiviti di sana...
cikgu dale.... hasrat anda sudah direalisasikan.... bagi mereka2 yang tidak berkesempatan untuk memiliki Majalah, anda juga boleh menikmati laporan ini di [You must be registered and logged in to see this link.]
Sekian Terima kasih.
Back to top Go down
http://min-def.blogspot.com/
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
afiq flanker

Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 30
Location : atas udara

Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Laporan Khas MISI MERENTAS WAKTU 1   Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 EmptyTue Aug 03, 2010 11:36 am

tq pak jebat...
Back to top Go down
camo37
Corporal
Corporal
camo37

Posts : 263
Join date : 14/09/2009
Age : 33
Location : klang

Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Laporan Khas MISI MERENTAS WAKTU 1   Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 EmptyWed Aug 04, 2010 12:22 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
Tahniah, bagus sangat buat program2 sebegini...ia ada peranan tersendiri sebenarnya. Welldone teruskan lagi mana tau saya boleh join sama nanti...kalau diizinkan le he he

orang kuat nogori ke warga2 lain ke, tak perlu mintak2 izin utk sertai apa2 misi yg akan dilaksanakan oleh forum ini. terbuka kepada semua. cuma, maybe ada date line utk pengesahan utk menyertai misi yg akan datang agar memudahkan pihak yg menganjur membuat arrangement.

p/s... orang nogori kono join nanti, okeh.

nie hah orang nogori mau join...hehe
Back to top Go down
Laksamana Sunan
General
General
Laksamana Sunan

Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 45
Location : Ipoh, Perak.

Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Laporan Khas MISI MERENTAS WAKTU 1   Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 EmptyWed Aug 04, 2010 9:15 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
Tahniah, bagus sangat buat program2 sebegini...ia ada peranan tersendiri sebenarnya. Welldone teruskan lagi mana tau saya boleh join sama nanti...kalau diizinkan le he he

orang kuat nogori ke warga2 lain ke, tak perlu mintak2 izin utk sertai apa2 misi yg akan dilaksanakan oleh forum ini. terbuka kepada semua. cuma, maybe ada date line utk pengesahan utk menyertai misi yg akan datang agar memudahkan pihak yg menganjur membuat arrangement.

p/s... orang nogori kono join nanti, okeh.

nie hah orang nogori mau join...hehe

wa caya lu comrade camo. jangan nanti cancel last minute pulak. nanti cuba senaraikan dan cadangkan tempat-tempat yang menarik untuk dilawati dan pahlawan untuk dikunjungi.

_________________
Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 Flag1

"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
Sponsored content




Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Laporan Khas MISI MERENTAS WAKTU 1   Laporan Khas  MISI MERENTAS WAKTU 1 - Page 3 Empty

Back to top Go down
 
Laporan Khas MISI MERENTAS WAKTU 1
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: LAMAN UTAMA & MAKLUMBALAS :: LAPORAN AKTIVITI - 2016 :: LAPORAN KHAS 2009-2011-
Jump to: