FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

 

 Koleksi Barang Sniper_Gunung

Go down 
+6
afiq flanker
paskau_x
totttis
mr. kurien
Akmal3110
Sniper_Gunung
10 posters
AuthorMessage
Sniper_Gunung
Civilian
Civilian
Sniper_Gunung


Posts : 32
Join date : 26/12/2009
Age : 58
Location : Sniper Hide

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Jan 11, 2010 5:10 am

Ini saya punya koleksi antik punya. Hehe!

Koleksi Barang Sniper_Gunung Dsc00163v

Saya ada banyak koleksi ketenteraan nantilah di masa akan datang saya cuba pamerkan.
Back to top Go down
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
Akmal3110


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 34
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Jan 11, 2010 6:42 am

Nice one, bro. Keep it coming.
Back to top Go down
Sniper_Gunung
Civilian
Civilian
Sniper_Gunung


Posts : 32
Join date : 26/12/2009
Age : 58
Location : Sniper Hide

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Lagi item saya   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Jan 11, 2010 7:15 am

Ini adalah buku Penugasan dan latihan Sniper yang mana saya dapat semasa berkursus dengan tentera US dari 2nd Battalion 5th Special Forces Group.

Koleksi Barang Sniper_Gunung Bukulat
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer
mr. kurien


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 44
Location : in an office under the basement

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Jan 11, 2010 9:01 am

Sniper_Gunung wrote:
Ini adalah buku Penugasan dan latihan Sniper yang mana saya dapat semasa berkursus dengan tentera US dari 2nd Battalion 5th Special Forces Group.

Koleksi Barang Sniper_Gunung Bukulat

buku ni ada tak jual kat mana-mana book store?
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
Sniper_Gunung
Civilian
Civilian
Sniper_Gunung


Posts : 32
Join date : 26/12/2009
Age : 58
Location : Sniper Hide

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Jan 11, 2010 9:23 am

buku ni ada tak jual kat mana-mana book store?[/quote]

Nadai, tiada bawa balik direct dari US.
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
totttis


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 69
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Jan 11, 2010 11:26 am

buku tu bleh dipinjam untuk photostate tak?

huhuhuhuhuh Evil or Very Mad
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer
mr. kurien


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 44
Location : in an office under the basement

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Jan 11, 2010 11:51 am

aduiii... kalau ada bleh la aku belajar cara-cara bagaimana nak jadi sniper.
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
paskau_x
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
paskau_x


Posts : 1990
Join date : 13/01/2010
Age : 48
Location : Kuala Lumpur

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyThu Jan 28, 2010 9:34 pm

apa bikin la mau jadi sniper?ahahaa..
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
afiq flanker


Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 35
Location : atas udara

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyThu Jan 28, 2010 10:09 pm

Sniper_Gunung wrote:
Ini adalah buku Penugasan dan latihan Sniper yang mana saya dapat semasa berkursus dengan tentera US dari 2nd Battalion 5th Special Forces Group.

Koleksi Barang Sniper_Gunung Bukulat

fuh.....terbaik nie....
Back to top Go down
Anakpencen
Staff Sergeant
Staff Sergeant
Anakpencen


Posts : 411
Join date : 31/12/2009
Age : 44

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyFri Jan 29, 2010 2:35 am

alien manual kat atas tu kena simpan kalau terdesak boleh photostate masa darurat.

Tapi Abang Snipergunung saya nak tanya lah kenapa Persatuan2 Menembak kat Negara ni tidak menggunakan kemahiran orang macam Abang Snipergunung untuk bertanding kat Sukan Olimpik.. yang saya faham kebanyakkan ahli2 sukan menembak Negara2 Blok Timur dulu merupakan anggota Sniper Spetznaz dan lain2 bounce
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
totttis


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 69
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyWed Feb 03, 2010 11:45 am

mana bro Sniper Gunung ni, post la lagi koleksi bro...kami nak nengok...
Back to top Go down
khairil
Civilian
Civilian



Posts : 9
Join date : 29/03/2010
Age : 47

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Mar 29, 2010 10:20 pm

Nak tanya brader sniper..saya minat gak dengan sniper2 ni..hi hi tapi main guna marker peluru cat je la..kami selalu main dalam hutan..boleh ker... brader fotostat buku tu..leh la saya buat koleksi peribadi..dah lama saya cari benda ni..fotostat pun takpe...senang2 layarilah blog saya...brader tolong komen baju sniper saya ni boleh..saya buat sendiri tu..saya tukang jahit...baru belajar buat baju ni untuk player painballers..Koleksi Barang Sniper_Gunung A>
http://jeansrecycle.blogspot.com/
Back to top Go down
wufi
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major
wufi


Posts : 1123
Join date : 11/03/2010
Age : 43

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyWed May 19, 2010 7:58 pm

bz tu, aku pon mau ngk dan dgr gak koleksi kesayangan snniper gunung nih...
Back to top Go down
http://majapatih.blogspot.com/
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer
mr. kurien


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 44
Location : in an office under the basement

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyThu May 20, 2010 12:31 am

paskau_x wrote:
apa bikin la mau jadi sniper?ahahaa..

sniping rusa atau kijang. hehehehehehe
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
asidburn
Private
Private
asidburn


Posts : 73
Join date : 19/11/2010
Age : 42

Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung EmptyMon Dec 06, 2010 6:05 pm

afiq flanker wrote:
Sniper_Gunung wrote:
Ini adalah buku Penugasan dan latihan Sniper yang mana saya dapat semasa berkursus dengan tentera US dari 2nd Battalion 5th Special Forces Group.

Koleksi Barang Sniper_Gunung Bukulat

fuh.....terbaik nie....

scan page by page dan kongsi bro~~
Back to top Go down
Sponsored content





Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty
PostSubject: Re: Koleksi Barang Sniper_Gunung   Koleksi Barang Sniper_Gunung Empty

Back to top Go down
 
Koleksi Barang Sniper_Gunung
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» koleksi barang "rojak" saya yang tak seberapa....
» koleksi yg x patut di panggil koleksi sbb x byk..tp bole kot..?
» Bilik barang military totis
» koleksi militari kadiax_best
» Koleksi Tentera Udara

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: COLLECTOR'S ITEM-
Jump to: