FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

 

 aku suka half-life

Go down 
AuthorMessage
manflanker
Civilian
Civilian
manflanker

Posts : 16
Join date : 04/02/2010
Age : 44

aku suka half-life Empty
PostSubject: aku suka half-life   aku suka half-life EmptyThu Feb 04, 2010 5:55 pm

game menembak yg ni plg aku suka. walaupun bukan sepenuhnya ketenteraan(lebih nak selamatkan diri jer citer dia) tp tetap ada part2 berperang ngan askar jahat. half-life, half-life2 dan half-life2 episode 2 aku dah main. skang ni duk main balik half-life yg lame tu. suspen beb.
Back to top Go down
leyha
Master Sergeant
Master Sergeant
leyha

Posts : 603
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : cheras, KL

aku suka half-life Empty
PostSubject: Re: aku suka half-life   aku suka half-life EmptyThu Feb 04, 2010 6:03 pm

aku slalu main bende alah ni time bosan2..
time x bosan pon main gak. hahaa
Back to top Go down
nasiru
Master Sergeant
Master Sergeant
nasiru

Posts : 690
Join date : 11/01/2010
Age : 35

aku suka half-life Empty
PostSubject: Re: aku suka half-life   aku suka half-life EmptyThu Feb 04, 2010 6:17 pm

aku kuat main cheat masa main game ni saja suka2 hehe
Back to top Go down
MR. STARK
Forum Administrator
MR. STARK

Posts : 1798
Join date : 19/12/2008
Location : Tatooine

aku suka half-life Empty
PostSubject: Re: aku suka half-life   aku suka half-life EmptyThu Feb 04, 2010 6:50 pm

aku suka half-life Half-Life_Opposing_Force_box

siri kegemaran aku. OPPOSING FORCE.

_________________
"if you are not with me, then you are my enemy"

Back to top Go down
http://www.encikkacangtoys.blogspot.com
Sponsored content




aku suka half-life Empty
PostSubject: Re: aku suka half-life   aku suka half-life Empty

Back to top Go down
 
aku suka half-life
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: ULASAN PERMAINAN VIDEO MILITARI-
Jump to: