FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

 

 Bilik barang military totis

Go down 
+21
arms
boyarque
syark the ghost
generalkiva
sunlay
afiq flanker
kalkitos
CikguDale
black
Akmal3110
alkaseltzer
nasiru
ggk
Sixthieee
MR. STARK
Sniper_Gunung
Laksamana Sunan
mr. kurien
payid430
kudabesi87
totttis
25 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
totttis


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 69
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyMon Jan 11, 2010 12:31 pm

ok, berbalik koleksi...

Bilik barang military totis - Page 2 4258996155_a952b6c8a5_o
Bilik barang military totis - Page 2 4259755604_286952dee3_o
Lens dari AIRTECH INDUSTRIES, tebal gak

Bilik barang military totis - Page 2 4258998899_b7f8215cdf_o
Bilik barang military totis - Page 2 4258998899_b7f8215cdf_o
Bilik barang military totis - Page 2 4259754436_434273faf2_o
Bilik barang military totis - Page 2 4259755120_2678203537_o
Mask sebelum dipasang pada helmet EYE TACTICAL

Bilik barang military totis - Page 2 4259001303_a3cc6108e7_o
Bilik barang military totis - Page 2 4259001925_f64858ed1c_o
Bilik barang military totis - Page 2 4259002483_96ff8e9983_o
Mask dipasang pada helmet

Bilik barang military totis - Page 2 4259003399_bd617bf73d_o
Bilik barang military totis - Page 2 4259759116_99e19d0028_o
Baru beli, topi 5.11 Tactical Series...yeaaa yeaaa, nipis, ringan dah breathable untuk kepala sebab ada ruang udara...

Bilik barang military totis - Page 2 4259004587_7d5db6c8ae_o
Bilik barang military totis - Page 2 4259760290_cc231c7478_o
goggle...

Bilik barang military totis - Page 2 4259761072_3d69481178_o
kain pak arab, memang payah nak cari kain kaler olive ni kat sini, Masjid India pun aku cari takde, so order kat sedara yang nak pegi haji...


Last edited by totttis on Mon Jan 11, 2010 12:34 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
totttis


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 69
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyMon Jan 11, 2010 12:33 pm

trooper_knife wrote:
Kalau dah posting warga lain kat dalam thread pun awak rasakan "spam", baik buat saja blog. Habis cerita.

relax aa bro, cheer up...maksud saya dalam thread koleksi saya ni biarla koleksi saya jer, bro Sniper_Gunung post gambar-gambar koleksi beliau dalam rumah saya ni, kalau nak citer bebarang geng lain elok la buat thread baru atau thread sendiri, kebanyakan dari kita semua dah biasa berforum takkan kita tak tahu adat dan undang-undang berforum, tak elok la kita 'rogol' rumah orang lain...yang baru bermula berforum elok la kita baca undang-undang berforum dahulu, simple as that...

kalau anda dan sesiapa juga terasa saya mohon seribu ampun dan maaf, saya tak maksudkan begitu...
Back to top Go down
Sixthieee
Specialist
Specialist
Sixthieee


Posts : 188
Join date : 31/12/2009
Age : 39
Location : Saigon

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyMon Jan 11, 2010 1:24 pm

halamak chill la semua. Smile
Back to top Go down
payid430
Sergeant Major
Sergeant Major
payid430


Posts : 831
Join date : 28/12/2009
Age : 43
Location : Anywhere & everywhere

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyTue Jan 12, 2010 5:41 pm

perghhh!!!...
juling campur terbeliak mata aku... Shocked
thank tottis..beratus ratus nie...
Back to top Go down
ggk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
ggk


Posts : 2053
Join date : 22/12/2009
Age : 44

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyTue Jan 12, 2010 8:25 pm

ko ni banyak betul duit beli menda2 ni hehe
Back to top Go down
http://malaysiamilitarypower.blogspot.com/
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
totttis


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 69
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 9:40 am

Payid & GGK, aku agak tergila-gilakan bebarang military ni, tak leh buat apa...ayah aku pun dok bising beli sana beli sini lepas tu jarang pakai lak tu...

helmet EYE TACTICAL tu memula jer semangat nak pakai lepas tu jarang-jarang pakai sebab panas, kalau guna helmet jer ok, tapi bila dah masuk mask sekali perghhh...sauna beb...

kaler camo tu aku spray sendiri, asal dia kaler hitam...
Back to top Go down
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer
mr. kurien


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 44
Location : in an office under the basement

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 9:48 am

totttis wrote:
Payid & GGK, aku agak tergila-gilakan bebarang military ni, tak leh buat apa...ayah aku pun dok bising beli sana beli sini lepas tu jarang pakai lak tu...

helmet EYE TACTICAL tu memula jer semangat nak pakai lepas tu jarang-jarang pakai sebab panas, kalau guna helmet jer ok, tapi bila dah masuk mask sekali perghhh...sauna beb...

kaler camo tu aku spray sendiri, asal dia kaler hitam...

sama la... dah naik semak rumah aku sebab takde tempat nak letak.
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
totttis


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 69
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 9:54 am

haaaaa...tau takpe...tapi sekarang ni dah kawin ni bini lak bising...satu bilik aku dah convert jadi workshop peralatan tentera, tempat servis senapang paintball, modified...suma lah...dia kata gila nak jadi terrorist...hahahahahahahhah
Back to top Go down
payid430
Sergeant Major
Sergeant Major
payid430


Posts : 831
Join date : 28/12/2009
Age : 43
Location : Anywhere & everywhere

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 10:09 am

hahaha... Surprised
sampai bini dh cop jd terrorist la plakk....
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
totttis


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 69
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 10:19 am

Tu tak masuk pak metua cop aku lagi...katanya cenggini bila aku balik dari paintball & kebetulan dia ada kat umah...

"haaa tu dia ketua Tamil Tiger dah balik"...

sabar jer la...
Back to top Go down
payid430
Sergeant Major
Sergeant Major
payid430


Posts : 831
Join date : 28/12/2009
Age : 43
Location : Anywhere & everywhere

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 10:41 am

erk....balas balik la...
"Bakal2 la tue,ngah kumpul org bg cukup satu battalion nie"...hehehe
Back to top Go down
ggk
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
ggk


Posts : 2053
Join date : 22/12/2009
Age : 44

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 10:52 am

haha tamil tiger
Back to top Go down
http://malaysiamilitarypower.blogspot.com/
mr. kurien
Warrant Officer
Warrant Officer
mr. kurien


Posts : 5986
Join date : 20/12/2009
Age : 44
Location : in an office under the basement

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 11:22 am

cayalah pak mentua lu. hahahaha... ngko kena cari camou tamil tiger. barang rare tu.
Back to top Go down
http://mrkurien.blogspot.com/
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
totttis


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 69
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 11:26 am

adoiii...hahahahahharemmmm
Back to top Go down
nasiru
Master Sergeant
Master Sergeant
nasiru


Posts : 690
Join date : 11/01/2010
Age : 38

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 11:41 am

jangan kena angkut gi sri lanka dah la pasal ada orang repot nampak tamil tiger kat malaysia ni haha, katanya memang ada sebilangan geng tamil tiger ni suka datang malaysia
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
totttis


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 69
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 11:44 am

kakaka...harini budak yang konon melawak dalam facebook dengan kawan dia yang dia la bom church aritu di release lepas kena soal siasat dengan polis...hahahah

kang aku nye turn lak dok melawak dalam ni...

WE'VE BEEN MONITORED...


Last edited by totttis on Wed Jan 13, 2010 11:55 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
payid430
Sergeant Major
Sergeant Major
payid430


Posts : 831
Join date : 28/12/2009
Age : 43
Location : Anywhere & everywhere

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 11:52 am

ha...tgk la tue....
kita kena jg2 la pasni...
jgn tersilap cakap perkara yg sensitif dah ler...
hahaha....
Back to top Go down
nasiru
Master Sergeant
Master Sergeant
nasiru


Posts : 690
Join date : 11/01/2010
Age : 38

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 12:06 pm

memang patut pun mangkuk hayun kata dia yang bom gereja tu kena angkut polis . benda macam ni main2 lak dia .
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
totttis


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 69
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 12:14 pm

Opsss...nak tanya bebarang paintball yang berupa military macam grenades, senapang dan lelain bleh ke diletak dalam koleksi bebarang military ni?
Back to top Go down
payid430
Sergeant Major
Sergeant Major
payid430


Posts : 831
Join date : 28/12/2009
Age : 43
Location : Anywhere & everywhere

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 2:45 pm

bole...kalau yg real nyer x tahu ler...
Back to top Go down
alkaseltzer
Private
Private
alkaseltzer


Posts : 78
Join date : 28/12/2009
Age : 53
Location : Alor Star, Kedah

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 6:00 pm

totttis wrote:
Bilik barang military totis - Page 2 4253711210_91fb4fc119_o
Totttis, tumpang tanya sikit. Saya ada satu boonie hat macam ni, tapi, besar sikit utk saya pakai. Kat mana boleh buat alteration Question . Kat kedai buat songkok bleh ke? Tq.
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
totttis


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 69
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 6:12 pm

sayang la kalau di alter, sebenonya ko leh letak tali untuk diikat ke kepala dari dalam, suruh kedai alter buatkan, ala cam tali jerut seluar bola tu tapi di ikat dari dalam, sayang la alter yang ori tu...
Back to top Go down
Akmal3110
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
Akmal3110


Posts : 3101
Join date : 25/11/2009
Age : 34
Location : Bravo, Tango and Bravo, Kilo

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyWed Jan 13, 2010 6:43 pm

totttis wrote:
Opsss...nak tanya bebarang paintball yang berupa military macam grenades, senapang dan lelain bleh ke diletak dalam koleksi bebarang military ni?

Kalau sah dari segi undang-undang takpa la. Sebab bukan orang awam je yang ada kat forum ni.
Back to top Go down
black
Private
Private
black


Posts : 69
Join date : 11/01/2010
Age : 43
Location : kl-keramat-bintulu/srwk

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyFri Feb 05, 2010 7:57 pm

tggu ape lg tottis.. kasi up la itu gamba... Twisted Evil
Back to top Go down
totttis
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
totttis


Posts : 2393
Join date : 17/12/2009
Age : 69
Location : Lepak-Lepak Bersama Sang Saka Biru iaitu Encik Kucing

Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 EmptyMon Feb 08, 2010 10:56 am

den tak brani la...hahahahahahahahaha kensel letak...
Back to top Go down
Sponsored content





Bilik barang military totis - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Bilik barang military totis   Bilik barang military totis - Page 2 Empty

Back to top Go down
 
Bilik barang military totis
Back to top 
Page 2 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Koleksi Barang Sniper_Gunung
» koleksi barang "rojak" saya yang tak seberapa....
» Military Ballcaps
» KOLEKSI MILITARY T-SHIRT MILIK ANDA
» newly updated 1:6 military figs PIX from -Coffee Kompanie-

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: COLLECTOR'S ITEM-
Jump to: