FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI
STOP. HOME GUARD CHECK POINT.

Please Log In or Register first.
FORUM PANGGILAN PERTIWI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FORUM PANGGILAN PERTIWI

Forum KESELAMATAN::PENGUATKUASAAN::KETENTERAAN
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  

 

 Misi Merentas Waktu 2

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
AuthorMessage
Laksamana Sunan
General
General
Laksamana Sunan

Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 47
Location : Ipoh, Perak.

Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 Empty
PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 EmptyWed Jun 09, 2010 7:43 pm

Mej(B) wrote:
Serious sya katakan, Saya dn Isteri sangat gumbira dgn kehadiran tuan2 ahli PP semua, dia siap tanya lg apa PP tu dn siap tanya sorang2 tu.

Jangan kata my wife jiran2 pun mula menanya petang semalam. Depa ingat ade birthday party lah, parti tupperware lah, party MLM lah...

apa lagi majorB, ajak lah jiran-jiran join forum PP. hehehe...

_________________
Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 Flag1

"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
afiq flanker
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
afiq flanker

Posts : 3371
Join date : 09/11/2009
Age : 32
Location : atas udara

Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 Empty
PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 EmptyWed Jun 09, 2010 7:46 pm

Mej(B) wrote:
Serious sya katakan, Saya dn Isteri sangat gumbira dgn kehadiran tuan2 ahli PP semua, dia siap tanya lg apa PP tu dn siap tanya sorang2 tu.

Jangan kata my wife jiran2 pun mula menanya petang semalam. Depa ingat ade birthday party lah, parti tupperware lah, party MLM lah...

jangan parti komunis malaya dah la tuan...wahahaha
Back to top Go down
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
jimio

Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 50
Location : Talipendek

Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 Empty
PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 EmptyWed Jun 09, 2010 8:07 pm

ok selamat sampai ke PD, nak reorg dulu barang sehari sebelum proceed next mission. Tn Admin, TQ baju saiz M tu sampai PD lebih awal dari den he he he.

Pada semua Tim MMW2, SYABAS dan WELLDONE diatas komitmen anda...satu pengalaman menarik bersama anda semua di samping dapat berkongsi cerita dari veteran perwira negara kita.

Err tn Mej(B), nak saya upload juga koleksi mou kat PB tu he he he?
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
Mejarbee
AHLI FORUM KEHORMAT - AHLI MANGKU NEGARA
AHLI FORUM KEHORMAT - AHLI MANGKU NEGARA
Mejarbee

Posts : 3254
Join date : 28/04/2010
Age : 57
Location : Kangaq, Perghelih Indra Kayangan

Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 Empty
PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 EmptyWed Jun 09, 2010 8:21 pm

@jimio wrote:
ok selamat sampai ke PD, nak reorg dulu barang sehari sebelum proceed next mission. Tn Admin, TQ baju saiz M tu sampai PD lebih awal dari den he he he.

Pada semua Tim MMW2, SYABAS dan WELLDONE diatas komitmen anda...satu pengalaman menarik bersama anda semua di samping dapat berkongsi cerita dari veteran perwira negara kita.

Err tn Mej(B), nak saya upload juga koleksi mou kat PB tu he he he?

Boleh juge kalau x keberatan...

_________________
Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 2em3abrjpg
Panggilan Pertiwi - Teratak Sang Gagah. Garisan Terakhir Pertahanan
Back to top Go down
Laksamana Sunan
General
General
Laksamana Sunan

Posts : 2044
Join date : 13/09/2009
Age : 47
Location : Ipoh, Perak.

Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 Empty
PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 EmptyWed Jun 09, 2010 9:12 pm

Upload, jangan tak upload pulak. Dengar cerita dah ada kembaq CIA. Betoi ka??

_________________
Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 Flag1

"This nation will remain the land of the free
only so long as it is the home of the brave..."
"FREEDOM IS NOT FREE"
Back to top Go down
von
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major
von

Posts : 1341
Join date : 20/02/2010
Age : 55
Location : car junk

Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 Empty
PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 EmptyThu Jun 10, 2010 2:25 am

Tunggu punya tunggu punya tunggu..tak keluar2 lagi...tapi nasib baik ada gambar hensem mejarB
dgn Sufa Syark beserta kuih talam tu dgn blade heli Rusia tuh.....Bila lagi daaa!!!!!!
Back to top Go down
von
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major
von

Posts : 1341
Join date : 20/02/2010
Age : 55
Location : car junk

Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 Empty
PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 EmptySat Jun 12, 2010 1:19 am

HQ to time travel 2, Over!
HQ to time travel 2, Over!!
WE need the report now, Over!!
It's urgent..Over!!
The enemy at the gate now..Over!!
Pse handover said report n the photo asap..over!!
We can't hold the situation...Ove.......argghhhhhh...kebabooommmmm!!!!!
Back to top Go down
jimio
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
PINGAT PERKHIDMATAN SETIA
jimio

Posts : 880
Join date : 09/04/2010
Age : 50
Location : Talipendek

Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 Empty
PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 EmptySat Jun 12, 2010 1:33 am

den dpt intsruction fm HQ to cancel any upload mission he he he he
Back to top Go down
http://www.gariswaktu.net
von
Command Sergeant Major
Command Sergeant Major
von

Posts : 1341
Join date : 20/02/2010
Age : 55
Location : car junk

Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 Empty
PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 EmptySat Jun 12, 2010 1:50 am

@jimio wrote:
den dpt intsruction fm HQ to cancel any upload mission he he he he

Haa...den raso...ni mesti ada unsur2 'SURPRISE' ni.....
Mesti gempak ni......It's Okay HQ! we will stand still at r bunker...roger n out!!!!
Back to top Go down
Sponsored content




Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 Empty
PostSubject: Re: Misi Merentas Waktu 2   Misi Merentas Waktu 2 - Page 11 Empty

Back to top Go down
 
Misi Merentas Waktu 2
Back to top 
Page 11 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FORUM PANGGILAN PERTIWI :: RANCANGAN AKTIVITI AHLI FORUM-
Jump to: